blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG anika3
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
anika3



rozhovor s Avril
pridal anika3 14.7. 2008 o 8:25

Priznaj sa umývaš si zuby každý deň??:)

Snažím sa. Aj keď teraz počas turné nemávam ráno ani najmenšiu chuť na akúkoľvek očistu. Najmä po zobudení som "za mŕtvolu". Ak si ich neumyjem, nič sa predsa nestane. Samozrejme, nikomu to ale neradím. Treba sa o seba starať.


Aký máš rekord v počte dní, keď si sa neosprchovala?

Dva dni. Je to až také odporné?? Nuž, raz sa mi to stalo. Museli sme sa vtedy ponáhľať na ďalšie vystúpenie, cestovali sme do nejakého vzdialeného štátu, a tak som to jednoducho nestíhala.


Akými najdrsnejšími rečami si sa pokúšala niekoho baliť?

Ja idem vždy rovno na vec. Teda, v minulom čase- teraz som už zadaná. Nieže by som neflirtovala, práve naopak! Keď som ale balila, vždy som prišla ku chalanovi a priamo som mu povedala, o čo mi ide. Načo zbytočne strácať čas?


Ktorú svoju skladbu najviac neznášaš?

Zbožn
ujem všetky. Samozrejme sú aj také, ktoré sa mi už trocha prejedli, pretože som ich neskutočne veľakrát hrala naživo, ale to nieje dôvod na to, aby som ich nemala rada. Jednu ale vybrať neviem.


Roztrhli sa ti už niekedy na verejnosti nohavice?

Našťastie nikdy. Ale raz sa do mňa niekto na ulici tak zakvačil, že som si roztrhla top. Zostala som tam stáť v podprsenke. Ešte štastie, že som ju v ten deň vôbec mala.


Odmietla si už ponuku na duet od niekoho, koho vyslovene nemusíš?

Samozrejme! Nezvyknem v takýchto prípadoch kľučkovať a na rovinu sa ospravedlním. Už som dokonca pred niekým označila takýto nápad za komický. Ale naozaj nemôžem povedať, o koho ide.

Vyfackala si už nejakého chalana tak, že sa rozplakal?

Jasné! Ubližoval mojej kamarátke, tak som sa doňho okamžite pustila. Oľutoval to. Odvtedy máme celkom dobrý vzťah. Myslím , že sa ma bojí.

Opila si sa už niekedy do bezvedomia?

Ehm...Niekoľkokrá
t. Nie som na to príliš pyšná, ale je to tak. Najhoršie na"dni po tom"je dozvedieť sa od kamarátov, čo všetko som postvárala. Vtedy sa idem prepadnúť od hanby.

Čí album si naposledy hodila do koša?

Backstreet Boys. Od niekoho som ho dostala len tak pre fór a ja sprostá som ho začala počúvať. Osudová chyba. Tak ma to vytočilo, že som ho po niekoľkých sekundách vyhodila do koša, pretože akurát tam patrí.

Mala si už na pódiu nutkanie odbehnúť na toaletu?

Počas jedného vystúpenia som to už skoro nevydržala. Potrebovala som ísť na veľkú. Určite to bolo s trémy. Myslela som si, že to ej môj koniec. Povedzme si otvorene- keby som naložila na pódiu, bolo byto dosť štýlové. Podstatné je, že som vydržala.:)

 



Prístupov 2211
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
heh..mrknite sa
[ 11.9.2008] (príspevkov 0)
rozhovory s nimi
[ 14.7.2008] (príspevkov 8)
rozhovor s Avril
[ 14.7.2008] (príspevkov 5)
niečo o nich
[ 11.7.2008] (príspevkov 2)
pump it
[ 11.7.2008] (príspevkov 1)
Nechajte sa prekvapit
[ 11.7.2008] (príspevkov 6)
Bob To The Top
[ 11.7.2008] (príspevkov 4)
All For One
[ 11.7.2008] (príspevkov 3)