blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG anika3
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
anika3



Nechajte sa prekvapit
pridal anika3 11.7. 2008 o 17:22


Speváčka RIHANNA vydala singel s názvom UNFAITHFUL,čp logicku vyvoláva asociácie,či naozaj nebola v živote aj sama svojmu priateľovy neverná...

Tvoj singel má zvláštny názov a vzniká dojem,že si niečo podobné mohla zažiť aj sama...

Rihanna: Nuž,naozaj sa mi niečo podobné prihodilo.Cítila som sa vtedy veľmi hlúpo,ale stalo sa to nejakou náhodou.Chodila som s jedným chlapcom,ktorému som už chcela dať kopačky,ale nenašla som odvahu.Mala som však dôvod,už som mala iného chlapca.A naraz sa nastala situácia,že sa v tej chvíli obaja frajeri ocitli na rovnakom mieste.Nuž som toho prvého poslala do histórie.Nebolo to pekné,ale už som ďalej túto hru hrať nemohla.

Ak je neverný chlapec dievčaťu a ona na to príde,ako sa má s ním rozísť,ak sa to pravdaže rozhodne urobiť...
Rihanna: Nie som tup,ktorý by sa chcel v podobnej situácii šialene hádať.Radšej by som sa utiahla do kúta a snažila sa všetko do seba vstrebať.No nie som si istá,či by som ho poslala k vode,najmä ak by som s ním mala silnú citovú väzbu.Veď všetci raz môžme urobiť chybu,nie?

Keby si mala narodeniny a tvoj chlapec by ťa neobdaroval kvetmi.lebo by na tvoj sviatok zabudol.aká by bola tvoja reakcia?...
Rihanna: Bola by som trochu sklamaná,ale by som nevyvádzala,pretože mne samej sa už niečo podobné párkrát stalo.Čakala by som celý deň,že si spomenie,ale neskôr,ak by sa nemal k činu,by som sa ho nenápadne spýtala,či náhodou niečo nezabudol.

Keby si na ulici zbadala zbadala priateľa tvojej priateľky,ako si vykračuje s inou ženou a má sa k nej zvlášť dôverne,povedala by si to priateľke?...
Rihanna: Nie,najskôr by som sa ho spýtala,čo to robí.Až keď by som nedostala uspokojivú odpoveď,povedala by som to mojej priateľke.Mne sa stalo aj toto a viem aké je nepriemné dozvediť sa od druhých,že tvojho chlapca videli kdesi s nejakou inou slečnou vo zvlášť príjemnej situácii.

A ako by si reagovala,keby jedného dňa začal ísť po tebe priateľ tvojej priateľky?...
Rihanna: V takom prípade jasne odpovedám:nie...nie...nie.Navyše by som to priateľke hneď povedala,a určite by si dokázala urobiť poriadok.

Aký máš vzťah k faktu,že mnoho mladých ľudí sa dnes rozchádza esemeskou?...
Rihanna: To vôbec neuznávam.Ide o zbabelosť najhrubšieho zrna.Takú vec treba riešiť priamo,teda rozhovorom z očí do očí a ak to nejde,tak aspoň rozhovorom po telefóne.Esemesku o rozchode posielajú iba zbabelci a zbabelkyne!!!



Prístupov 2104
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
heh..mrknite sa
[ 11.9.2008] (príspevkov 0)
rozhovory s nimi
[ 14.7.2008] (príspevkov 8)
rozhovor s Avril
[ 14.7.2008] (príspevkov 5)
niečo o nich
[ 11.7.2008] (príspevkov 2)
pump it
[ 11.7.2008] (príspevkov 1)
Nechajte sa prekvapit
[ 11.7.2008] (príspevkov 6)
Bob To The Top
[ 11.7.2008] (príspevkov 4)
All For One
[ 11.7.2008] (príspevkov 3)